Huzzah!

Takket være en kjempesnill konemor som dreiv aktiv dialog mot flybussens supporttelefon, en bussjåfør som gidda å yte litt ekstra og servicemindede telefonsupportpersoner hos SAS Flybussen, er Lille Telefon på plass igjen!

Den hadde ramla ut av lomma på bussen. Jeg hadde en mistanke om det, men regna med at noen med mindre altruistiske motiver enn bussjåføren ville finne den først. Bussjåføren tok vare på den, og jeg kunne hente den på plattform 9.

Og av dette har vi lært litt:

  1. Joda, jeg må prøve å få ta backup av kontaktene jeg har på telefonen
  2. Å ikke ha Kåre Conradi-bilder på mobilen er lurt
  3. Telenor er fremdeles glimrende på service, på 09000 fikk jeg automatisk sperret telefonen i går kveld, og åpnet den igjen fra en telefonkiosk etter at jeg fikk den igjen. Og mail til Telenors support besvares på timen.
  4. Jeg er fullstendig avhengig av mobiltelefon!

Passe godt på den nå.

10 tanker om “Huzzah!

  1. GSMsync.net som NRKbeta linker til, er en flott og polert tjeneste, men det ser ikke ut som om de takler andre alfabet enn det Engelske? Enten det, eller så er det noe tegnsett-tull, alle mine norske tegn forsvant fra online-kopien, både når det gjelder kalender og adressebok.

  2. Som mange nevner: Backup er lurt, ja. Jeg har jo funnet ut etter hvert at jeg kan ta backup mot en Linuxmaskin — jeg kan sende hele adresseboken som en vcf-fil via bluetooth.

    Men ville det ikke være en killerfunksjon å kunne sende den samme vcf-fila som e-post? Det kan nemlig ikke jeg på min Sony Ericsson.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.