I denne herlige jule(bord)tid

«Da det ble tomt for øl, rødvin og mineralvann satte arrangørene av årets julebordsgalla i Valhall spritflasker og eplejuice på bordene» melder VG som åpenbart mener dette må være årets verste julebord.

Folk hadde betalt for et show og fri bar. Baren var visst temmelig begrenset. Jeg skjønte ikke helt hvorfor det hadde så mye å si, jeg — jeg mener, det går jo an å kose seg med et show uten å drikke hele tiden. Men så leste jeg videre:

Artister som Wenche Myhre, Elisabeth Andreassen og Kurt Nilsen har opptrådt på arrangementet og var også tilstede lørdag kveld.

Da skjønner jeg det bedre. Jeg hadde nok også behøvd en del i promille for å overleve en kveld med Bettan, Die Wenche og køntrirørleggeren!

3 tanker om “I denne herlige jule(bord)tid

  1. Helt jävla otroligt.
    Bara en timme efter att underhållningen började fick vi besked om att ölen var slut och vi fick köpa den sista bag-in-boxen för 500 kronor, sen var alkoholen slut. Dessutom var det en urkass dj som spelade resten av kvällen. Maten smakade bättre än i fjol, men långt ifrån bra. Nästa år går vi absolut nån annan stans. Skamligt!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.