Killer rabbit

Er det noen som husker morderkaninen fra Monty Python and the Holy Grail? The most foul, cruel, and bad-tempered rodent you ever set eyes on? Jeg lurer på om den ikke har funnet en verdig arvtager:

Det var slett ingen reddhare hundekjører Wenche Offerdal og de 13 hundene hennes møtte på i helgen. Hun møtte monsterharen. I stedet for å flykte tok haren nemlig fart og satte rett mot de store polarhundene hennes.

VG leste historien i Nordlys. De 13 polarhundene var heldige. De overlevde. Men det er nok kun et spørsmål om tid før kaninen vil drepe igjen. Vær forsiktig, der ute i skogen.

I warned you, but did you listen to me? Oh, no, you knew, didn’t you? Oh, it’s just a harmless little bunny, isn’t it?

Oppdatering:

Aftenposten omtaler også saken, som blir bedre etter hvert: Her innføres også «et spenstig ninja-hopp»

5 tanker om “Killer rabbit

  1. Jeg abonnerer jo på Nordlys, så jeg leste historia i avisa i morges. Det var ei artig historie! Haren var visst skikkelig stor også! Den største hun (hundekjøreren) noen gang hadde sett …

  2. Til eders informasjon kan det berettes at det tidligere var mulig å kjøpe en Killer Rabbit fra Monty Pythons nettsted, http://pythonline.com/. Til min enorme skuffelse er den offisielle kaninen (svjv) tatt vekk fra handelen, ettersom jeg sårt ønsker meg en.

    For øvrig er The Holy Grail min definitive favorittfilm. Er ikke mange dagene siden jeg så den sist. Kan for øvrig anbefale den utvidede DVD-en. 🙂

  3. Noen som har hørt om tidenes kalkunfilm «Night of the Rabbit»? Så den en gang for lenge siden på – tja, TV2? Ett eller annet. Kaniner store som hus pga. ett eller anet skrekkelig genetisk eksperiment, som kommer dundrende over bakkekammen og utsletter den uskyldige lille byen i Midt-Vesten.
    Fantastisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.