Når en troillonge må gi sæ …

Norges mestscorende fotballspiller gjennom tidene er ledig!

Rosenborg fotballklubbs hjemmeside melder at «Rosenborg og Harald Martin Brattbakk gjennom en felles dialog har blitt enige om å fristille Harald Brattbakk fra sin kontrakt med klubben». Grunnen til dette, er at det er for stor konkurranse om spissplassene, samt at man vil satse på yngre spillere. Det er lett å lese dette som «Steffen inn – brattbakk ut» …

Med Brattbakks siste sesong i minnet, er det ikke noen stor overraskelse at han fristilles. Men likevel – slik situasjonen er nå, skal Steffen sannelig gjøre mye bra hvis han skal få stilnet kritikken. Vi følger med!

Og så får vi håpe at Brattbakk ikke legger opp. Han er fremdeles alt for god til det. Kanskje han kunne ha hatt lyst til å oppleve et opprykk med Erik Hoftun og gamleklubben Bodø/Glimt?

Uansett. Rosenborg har sagt farvel til norges mestscorende fotballspiller gjennom tidene. Farvel, og takk te’ dæ!

2 tanker om “Når en troillonge må gi sæ …

  1. Ja, alt må ha en slutt. Også Brattbakks suksessrike karriere.

    Brattbakk har bidratt til å gi oss mange gode minner. Det første jeg tenker på, og det jeg kanskje husker best, er seieren mot Milan på San Siro. Det var Brattbakk som scora det første målet og det var Brattbakk som serverte ballen på sølvfat til Heggem, som scora det avgjørende målet.

    Så, en takk fra meg også.

    Forøvrig er jeg imponert over referansen til «Til Sverre» i overskrifta. Det er viktig å kunne sine Rosenborg-sanger 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.