Livstegn

Jeg tenkte å starte dette innlegget med å si «’Livstegn’ er ikke bare et glitrende album av Will Eisner, men …». Heldigvis sjekka jeg før jeg skreiv det, albumet heter «Livskraft» og ikke «Livstegn». Men så er jeg jo så dum at jeg skriver det likevel da, slik at alle får se hvor lite smart jeg egentlig er. Til mitt forsvar vil jeg imidlertid hevde at det er mye idioti som kunne vært unngått dersom alle hadde vært like flinke som meg til å sjekke fakta!

Men nok om det, jeg så at det var dagevis uten en lyd på denne siden, så jeg tenkte jeg skulle la høre fra meg slik at alle mine trofaste lesere (hihi) ser at det ikke er noe i veien. Stillheten har for en stor del skyldtes arbeidspress. Det har vært mye å henge fingrene i inn mot ferien, men nå er det straks bare noen uker med avslapning foran meg. Jeg håper på godt vær, mange flotte motiver å fotografere, mye god mat og temmelig mye nettstillhet.

Det har også vært litt gløtting på fotball-EM. Mye god fotball og mange skrekkelig dårlige kommentatorer — men heldigvis har vi svensk TV4. Nå går det mot det som for meg fortoner seg som en av drømmefinalene, de deltagende land tatt i betraktning (Tyskland mot Spania, for den som bor under en sten), og jeg heier nok på nordmenns andre hjemland, Spania. Men jeg tror uansett at finalen i morgen kveld blir underholdende. På TV2, eller helst TV4, fra ca. halv ni.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.