Magne Karlsen Dahl 2 år 9. 7. 2006

Den lille, store, sterke gutten min Magne feirer 2 år på søndag.

Han er veldig bestemt, veldig sterk og en turner av de sjeldne. Han forstår alt som blir sagt til ham, og kommuniserer temmelig bra med omverdenen selv, også – selv om mye av kommunikasjonen består av primalskrik ennå. Utholdenheten hans er helt fantastisk, han er den som går mest og lengst av alle i barnehagen, og han er fullstendig uredd og full av pågangsmot.

Lillegutten min er en flott, liten person, og jeg er så glad i ham som bare en pappa kan bli. I morgen er det kakefest!

Oppdatert

Her er i tillegg noen dagsferske bilder fra formiddagsturen til Magne og meg. Som første overraskelse fikk nemlig Magne gjøre det han aller helst vil, nemlig å gå dit han vil.

Så her har vi i kronologisk rekkefølge: Magnes uttrykk når han skjønner at vi skal på tur, nøye forskning med et rør, Magne som hopper på gresset, Magne som poserer motvillig i trappa, Magne som skremmer vettet av pappa da han finner ut at han heller skal hoppe ned marmortrappa, Store biler, mer klatring og til slutt Magne som lager en hel liten lekeplass av deler til Fauskes nye hovedkloakk – heldigvis før de ble tatt i bruk.

4 tanker om “Magne Karlsen Dahl 2 år 9. 7. 2006

  1. At han er uredd kan jeg skrive under på. To sek etter å ha møtt meg ble han plassert i armene mine og gav meg en laaaaang kos.

    Og da han møtte hunden min her om dagen var han ikke plagsomt redd. 🙂

    Grattis med dagen, Magne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.