MGP første semifinale 2013 – Steinkjer

Sirkuset er i gang igjen, og i kveld koser vi oss med første semifinale fra Steinkjer. Nye programledere, Ståle Erik Solbakken (takk for korreksjon, Steinar – Ståle Solbakken i MGP ville vært en merkelig opplevelse, tror jeg) og Selveste Jenny Skavlan gjør en flott jobb som arvtakere etter mange store navn, og musikken er som den pleier i MGP: Variert!

Vidar Busk – «Paid My Way»

Vidar busk har vært bedre før, dette synes jeg var rett og slett kjedelig. Rockabilly må være perfekt hvis det skal sitte, og det synes jeg ikke dette var.

Carina Dahl – «Sleepwalking»

Carina har fortsatt flotte ben og kort skjørt, men jeg synes ikke det var så mye mer enn det i dag. Jeg tror egentlig sangen er ganske grei, men artisten står litt i veien akkurat her. Men hun får nok en del stemmer.

Tom Hugo – «Det er du»

Flink mann, men det er nok en litt for kjedelig sang til å gjøre det stort utenfor Steinkjers grenser, er jeg redd for.

Gromth feat. Emil Solli-Tangen – «Alone»

Emil står ikke noe tilbake for brosjan, så vidt jeg kan bedømme. Og samarbeidet med ekstremmetallbandet Gromth fungerte egentlig skikkelig bra. Dette var en ny vri på en helnorsk musikkstil, og jeg ville ikke vært flau over å sende dette til Sverige.

Julie Bergan – «Give A Little Something Back»

Ung jente som kanskje prøver på litt for mye, men hun er kjempeflink! Koreografien med ballettparet på scenen fungerer også bra. Håper folk stemmer masse på henne.

Mimi Blix/ Doc MC – «Catch Me»

Mimi er kjempesøt og flink og alt det der, altså – men dette ble dessverre litt for intetsigende. Den vil nok ikke komme seg videre fra en semifinale i Sverige, på tross av dame og Italiensk innflytelse. Men prøv gjerne igjen til neste år!

Datarock – «Underground»

Trøndelag kan kanskje være rockefylket i Norge, men Bergen er uten tvil diskohovedstaden! Jeg liker Datarock, og synes ikke de skuffer i dag, heller. Og for noen dansedamer! Min favoritt!

Så her er resultatlista som den skulle vært:

  1. Datarock – «Underground»
  2. Gromth feat. Emil Solli-Tangen – «Alone»
  3. Julie Bergan – «Give A Little Something Back»
  4. Mimi Blix/ Doc MC – «Catch Me»
  5. Tom Hugo – «Det er du»
  6. Carina Dahl – «Sleepwalking»
  7. Vidar Busk – «Paid My Way»

3 tanker om “MGP første semifinale 2013 – Steinkjer

  1. Ah, så var det den tiden på året igjen, da vi som ikke ser noe annet enn den internasjonale MGP-finalen kan komme hit og holde oss oppdatert på opptakten. Takk for innsatsen Lasse, og vit at jeg følger med 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.