Sex med Staff

Likheten mellom VG og Dagbladet i dag, var ikke så sjokkerende: Begge hadde Tor Erling Staffs seksualliv som forsideoppslag. Jeg kjøpte ingen av dem.

Men når til og med «Først og sist» på NRK1 hadde advokatens seksualhistorie som sak, ble jeg litt irritert, og slo av TV’en. Siden media generelt og NRK spesielt ser ut til å ha mistet den lille innsikten de ga inntrykk av å ha anskaffet i forbindelse med «Brennpunkt-saken» i uka som har gått, ser jeg meg nødt til å uttrykke det i klartekst:

Hvem Tor Erling Staff har hatt seg med og når, er ikke interessant for noen i det hele tatt – med et mulig unntak for partnerne, da. Selv hadde jeg til og med levd ganske så lykkelig uten å noen sinne få greie på at han i det hele tatt har hatt sex!

4 tanker om “Sex med Staff

  1. Staff forsetter å provosere. Mer har ikke jeg å si. Om ikke han blir skutt av noen etter dette vet ikke jeg helt hva jeg skal tro om dette landet…

    Makan til bullshitt, selv fra en idiot som han, skal du lete lenge etter. Ovegripere bør ikke støttes, bare straffes, med hardeste straff!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.