Søndag i badeland

Dette er den tiden av året hvor det antageligvis er kjedeligst å være barn. Det er for lite snø til at det er vinter, og for mye snø og ikke minst søle til at det går an å være ute. Med en tre- og en sjuåring i huset, kan derfor helgene bli en utfordring for fantasien, og denne søndagen endte vi opp med badeland!

Ungene ble hivd i baksetet, og etter en liten time var vi ved Nordlandsbadet. Det er et flott anlegg med bølgebasseng, barnebasseng, strømkanal, vannsklier, boblebad og terapibasseng i tillegg til stupebasseng, treningsbasseng og basseng for ballspill. I tillegg finnes det en velværeavdeling som jeg ikke har fått prøvd ennå, og en konferanseavdeling som jeg tilfeldigvis sitter i nå — uten at det har noe med saken å gjøre, da. Og så har de selvfølgelig Jafs! med Fish and Chips.

Ungene har det helt konge på Nordlandsbadet. Det er også såpass oversiktlig og greit der at foreldre stort sett greier å følge med de søte små, og det er vakter som på en grei måte slår ned på utagerende «små ungdommer». I tillegg er det en ekstra sikkerhet i de elektroniska nøkkelarmbådene, som visstnok skal fortelle overvåkingssystemet om vi blir liggende på bunnen lenger enn hva godt er. Disse nøkkelarmbåndene gir også tilgang til de områdene du skal ha tilgang til, samt at de gir deg kreditt hos Jafs. Elegant.

Noe forbedringspotensiale er det imidlertid alltid på slike steder. Før var det mest iøynefallende at de reparerte pleksiglass og slikt med gaffateip, men det har de heldigvis sluttet med. Hvis jeg skal kommentere noe nå, er det at serveringen nok gikk alt for tregt — det er kaldt å stå rolig i kø med bare badebuksa på — og så er det selvfølgelig litt for dyrt, men Nordlandsbadet skiller seg dessverre ikke fra de øvrige badelandene i Norge der.

Nordlandsbadet er likevel vel verdt et besøk, og skal du i nærheten av Bodø på en ferie så ta med badebukse og sett av noen timer der!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.