Steeem!

I få minutter er det «Sistesjansen» i Melodi Grand Prix 2011, og i kveld er det viktig at dere stemmer! Hvorfor? Les under:

Det er cup i kveld, to og to artister duellerer mot hverandre, og taperen er slått ut. Slik holder vi på til det er bare to igjen. Dette er duellene:

Use Me – «Daisy» mot Pernille & Marius – «I’ll Be Yours»
Use Me sin Daisy er nok den beste låten, ikke bare i sistesjansen, men antageligvis i årets norske MGP. Jeg blir forundret om denne ikke går videre.

Sie Gubba – «Alt du vil ha» mot Mimi Blix – «Allergic»
Det er her det er viktig å stemme. Hvis ikke mange nok stemmer på Mimi Blix, risikerer vi at «Sie Gubba» går videre. Gud forby!

Gatas Parlament – «Jobbe litt mindre og tjene litt mer» mot Lucky Bullets – «Fire Below»
To bidrag jeg faktisk har sansen for, på hver sin måte. Er litt åpen på hvem som går videre herfra, men holder en liten knapp på Gatas.

Endre – «Oh, Oh (Puppy love)» mot Susperia – «Nothing Remains»
Susperia er uten tvil det beste bidraget av disse to, men har nok lite å gjøre i MGP. Og Endre er visst populær blant dem som begeistres av kjekke gutter (forteller konemor), så jeg holder en knapp på at han går av med den seieren.

Da får vi Use Me, Mimi Blix, Gatas Parlament og Endre i finaleheatet, hvor i alle fall Use Me bør greie seg videre. Resten av festet er rimelig åpent, men tross alt — dette er «Sistesjansen», så nivået er vel omtrent der vi kunne forvente. Men nå begynner sendinga, så nå lagrer vi!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.