Superreserve?

Rosenborgs hovedtrener Per-Mathias Høgmo er sykmeldt i 2 måneder fra i dag. Jeg har ikke noe problem med å forstå at en slik jobb kan føre til utbrenthet, og jeg ønsker Høgmo god restitusjon og hjertelig velkommen tilbake.

Men er det bare helt tilfeldig at dette skjedde kun kort tid etter at Tom Nordlie ble arbeidsledig? Få inn superreserven, sier jeg!

2 tanker om “Superreserve?

  1. Det forbløffer meg å se Kjernens reaksjon¹ på denne sykemeldingen. Her er det ingen kjære mor. Man ønsker han nord og ned. Og på en måte kan jeg forstå reaksjonen. Å miste hovedtreneren midt i serien – en serie som har vært trøblete så langt – er vanskelig. Når man påstår at Høgmo burde vært klar over arbeidspresset før han takket ja, så er det vanskelig å være uenig i det også.

    Men man sparker ikke en mann som ligger nede. Er ikke det rødt kort da?

    ¹ http://kjernen.com/ubbthreads/showflat.php?Cat=0&Number=115607&an=0&page=0#115607

  2. Vel, at han skulle være klar over arbeidspresset før han tok over, er jeg ikke helt enig i. Han har jo blandt annet måtte vikariere for sportsdirektøren i år. Så jeg er også litt rystet over å se reaksjonene i forumet du viser til. Men det er heldigvis ikke det som er Kjernens offisielle eraksjon, da – den finner du her: http://kjernen.com/art/3705/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.