Elg i fullt dagslys

Vi var også på Lillehammer i ferien i år. Der opplevde vi masse på Hunderfossen familiepark – men også litt utenfor!

Da vi bestillte hytte, fikk vi nemlig beskjed om at den var et stykke fra familieparken, to og ei halv mil eller noe sånt. Det de unnlot å si noe om, var at det var femogtjue kilometer rett opp. I alle fall virket det sånn der vi sneglet oss oppover i andregiret mot «Hafjelltoppen», stedet for de rike og berømte om vinteren – og for småbarnsfamilier på budsjettferie om sommeren.

Men hytta – eller rettere sagt, leiligheten – var fin, den. God plass, rent og velholdt. Og veien ned gikk adskillig raskere enn klatreturen opp. Men det var likevel på vei ned vi virkelig skjønte hvor langt utenfor allfarvei vi var.

Etter å ha kommet oss ut av «boligfeltet», kjørt igjennom bommen og fortsatt nedover og nedover og nedover forbi noen gårder og bolighus, begynte vi å føle at vi nærmet oss sivilisasjonen. Og akkurat da vi hadde sagt det, fikk vi plutselig øye på denne unge damen:

Hun hadde også med seg en kalv som rakk å gjemme seg i skogen før jeg fikk kameraet ut av veska, men hun stø lenge og betraktet oss før hun fant det for godt å rusle videre inn i skogbrynet igjen. Klikk på bildet for «helfigur». Mer om Hunderfossen kommer muligens i en senere bloggings.

3 tanker om “Elg i fullt dagslys

  1. Kryssende elger og det å være for sen med å få opp kamera vet jeg alt om.

    Hvis dere var i Hunderfossen onsdag og/eller torsdag denne uken, var dere der samtidig med Håkon, faktisk. Mormor og morfar har tatt han med på tur i husbilen.

  2. Det stemmer nok, Elf. Vi var der på onsdag, så det passer bra. Men jeg kan ikke si jeg så ham der … 😉

    Takk for skryt, Alf-Ivar. Jeg var ikke så bekymret for humøret hennes, all den tid jeg satt i bilen. Men jeg visste ikke det med ørene, så det skal jeg huske på dersom jeg går meg på en elg uten å ha bil rundt meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.