The Ka(r)s of Eastbourne

11. september 1996 ble Fords mest spennende standardbildesign på lenge sluppet, med Jack Telnacks «New Edge»-designede Ford KA. Vi hadde gleden av å eie en slik noen år, og så lenge bagasjeplass ikke er noe kriterium og familien ikke består av mye mer enn et par personer, er det et perfekt bilvalg. Den er veldig morsom å kjøre, svært bensingjerrig og ikke minst utrolig stilig å se på.

Etter en ferietur med en bleieunge, bestemte vi oss imidlertid for at det var på tide å gå opp et hakk eller to i størrelse — men fremdeles ser jeg alle de positive sidene ved en Ford KA.

Dette er en perfekt bybil, med god fremkommelighet og ikke minst parkeringsvennlighet, og den er veldig populær i tettere befolkede områder enn gamlelandet. De fleste sydenreisende har sikkert sett mange av dem, og i England er det også et veldig vanlig syn.

Som gammel Ford KA-eier, syntes jeg selvfølgelig det var sjarmerende med alle de utgavene Eastbourne kunne by på. Og som turist med sakte tid, måtte jeg selvfølgelig ta bilde av de jeg kunne ta bilde av.

Og for å avslutte dette fullstendig meningsløse prosjektet på en fullstendig meningsløs måte, byr jeg dere herved The Ka(r)s of Eastbourne:

Se også bildene fra ferien året etter: Ellens «The doors of Eastbourne».

5 tanker om “The Ka(r)s of Eastbourne

  1. Har du tatt alle disse bildene med din nye Sony Ericsson k800i? ( http://www.lassedahl.com/b/sony_ericsson_k800i )

    I så fall er jeg imponert (som jeg også har utrykt i en kommentar tidligere). Kan også nevne at jeg har kjøpt meg en slik telefon selv, det vil si, det er etterfølgeren Sony Ericsson k810i jeg har kjøpt — men den eneste forskjellen på dem, er to timer lenger levetid på batteriet og utstående knapper på tastaturet. Forøvrig er jeg strålende fornøyd, og lar glatt min nye Sony-mobil fullstendig erstatte behovet for et digitalkamera!

  2. Nei, her er det for det meste min gode, gamle Canon IXUS 500 som er brukt. Men de to første bildene er tatt med Sony Ericsson k800i, og jeg er fremdeles veldig fornøyd med det telefonkameraet, ja.

    Men IXUSen er nok hakket hvassere under litt vanskelige forhold, og når jeg er på ferie, er digitalkameraet nesten alltid med uansett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.