Vårlig blogg

Bloggen har fått en liten oppussing av type nymaling siden det er så mye sol ute. Når jeg skrev forrige setning slo det meg at den kanskje burde vært gul istedet for grønn, men det får vente til jeg evt. får tenkt meg om.

Og etter en tidligere oppussing fikk jeg spørsmål om jeg ikke var klar over hvor 1998 det er med mønstrete bakgrunner, og dersom noen fremdeles lurer på dette, vil jeg svare med en gang: Jo, jeg er klar over at det er veldig 1998 med mønstrete bakgrunner. Men selv er jeg egentlig mest 1988, så at bloggen min har kommet seg så nærme årtusenskiftet ser jeg på som ganske så moderne.

Og så er jeg ingen grafisk designer, og jeg er veldig lei av alle standardtemplatene til de forskjellige bloggeleverandørene. Så her blir det fremdeles gammeldags – men det blir i det minste originalt :-).

5 tanker om “Vårlig blogg

 1. Inputfeltene for navn, e-post og hjemmeside er ikke spesielt brede i Opera. Kunne du gjort disse, tja, omkring dobbelt så brede slik at de ca. ligger på linje med tekstfeltet jeg nå skriver i?

 2. Tja, i utgangspunktet var ikke disse inputfeltene stylet i det hele tatt, så de hadde standardbredde. Men jeg er en lydhør mann, jeg – så nå har de 25em som bredde. Hvis dette fungerer dårlig for noen, lytter jeg gjerne til flere kommentarer.

 3. Gratulerer med et flott design, dette var pent!

  Når det gjelder den forrige kommentaren (jeg bruker Opera selv), så synes jeg feltene for navn, hjemmeside og epost er lange nok, men selve feltet jeg skriver kommentaren i var litt i smaleste laget etter min smak. (Hm. Når jeg nå forhåndsviste kommentaren min så ser jeg at du har postet et svar med melding om at du har gjort noen endringer, så da er det mulig at det er de nye endringene jeg har sett hele tiden. Dog, selve kommentarfeltet synes jeg godt kunne vært litt bredere.)

 4. Flattery gets you everywhere, Asle.

  Jeg har vært litt ambivalent til å sette størrelsen i det hele tatt på disse boksene, da jeg mente å huske problemer med nettleserkompabilitet da – men jeg kan ikke se at det skjærer seg nå, ikke en gan i Den Vanskelige Nettleseren, så jeg tar sjansen på å utvide kommentarfeltet noe. Det medfører litt problemer med å kommentere når bredden på nettleservinduet blir særlig mye mindre enn 800 punkter bredt, men det gjør det fremdeles ikke umulig, så jeg prøver meg.

  Igjen, alle problemer vedrørende ny bredde på kommentarfeld er velkomne tilbakemeldinger.

 5. Fin bakgrunn og passende farger, til tross for at jeg ikke er tilhenger av den grønne fargen :). Det ser bedre ut på flatskjerm enn vanlig/gammeldags monitor, men det sier vel heller mer om fargeinnstillingen min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.