Vi kom på tredje!

Som en tidligere erklært ivrig MGP-fan kunne jeg nesten ikke la MGP Jr forbigå i stillhet.

Og Trondheimsjenta Malin Reitan gjorde en strålende opptreden sammen med sine dyktige dansere. Dette er artister jeg regner med vi vil få se mer av etterhvert. Malins høyeste ønske er å bli en stjerne, og etter Anders’ (4 år) superlativer kan vi slå fast at her i huset er hun en stjerne allerede!

Ellers vant Hviterussland med en spenstig opptreden. Personlig holdt jeg nok Romania som den helt klare favoritten. Etter Malin, da – selvfølgelig.

2 tanker om “Vi kom på tredje!

  1. Selv synes jeg mgp har mistet mye av sin verdi. Det kommer av kompisstemmingen vi ser hver eneste gang. Balkan stemmer på Hviterussland og motsatt. Israel stemmer på Hellas og motsatt. Uansett hvor dårlig sangen er, så gir man hverandre 12 poeng. Av denne grunn tror jeg ikke at land som Norge, som har få innbyggere i utlandet, vil ha rare sjansen til å vinne en gang til.

    Pessimistisk sagt, ja men.

  2. Vel, det er jo SMS-stemming som gjelder nå, da. Jeg ser ikke helt at taztende fjortiser tar politiske hensyn, men at det heller er snakk om hvor tilgjengelig musikken er ut fra lytterens kultur, og at det derfor ofte er slik at naboland stemmer hverandre høyt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.