webPub content management system

Jeg anbefaler ikke «webPub content management system».

På siden http://www.yotta.no/no/Produkter/webPub_cms kan det se ut som om jeg anbefaler noen som kaller seg «Yotta» sitt produkt «webPub». Jeg har aldri prøvd dette systemet, og jeg har ikke blitt forespurt av dem om å uttale meg om det.

Jeg har informert dem om at måten de linker til siden min på, kan mislede folk til å tro at jeg anbefaler dette systemet, og at de derfor bør fjerne eller endre linken til meg. Jeg har foreløpig ingen mening om «webPub» og hvor vidt det lager god HTML.

5 tanker om “webPub content management system

 1. Det er vel ikke så vanskelig å si rett ut at dette må være useriøse greier? For det er jo helt tydelig at hvis nettstedet deres er laget med publiseringsløsningen deres (og det håper jeg da virkelig), så har de neppe lest det du har skrevet om søklemotoroptimalisering.

  De gjør flere stygge feil, tabellbasert design, dårlig med semantikk, ikke bruk av andre muligheter man har for å optimalisere viser jo at påstanden deres er så nært løgn man kan komme.

  Når de i tillegg bruker deg som referanse for at de har søkemotoroptimalisert, så blir det jo virkelig patetisk.

  Basert på det jeg har sett av løsningen deres (les markup): Styr unna.

  BTW: Det kan godt være jeg har et habilitetsproblem her, når sant skal sies, men men.. 😉

 2. Nei, Jarle – det er vel slettes ikke vanskelig, men jeg har altså ikke sett noe særlig på løsningen deres bortsett fra at jeg gløttet litt på den siden som i følge loggen min sendte trafikk til meg, og ville derfor ikke si noe om den. Når det er sagt, kan jeg jo legge til at jeg vanligvis stoler på dine observasjoner og konklusjoner, da.

  Og habilitetsproblemer skal du ikke bekymre deg om – dette er ikke et forum for nøytral vurdering av noe som helst 🙂

 3. Joda, Kyrre, jeg fikk en mail om at det var ryddet opp, og at det tok litt tid da mailen min vissnok ble fanget opp av et spamfilter. Det hender jeg sender gjennom Hotmail, så det henger nok sammen med det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.