Valg på nytt AU

Den norske delen av USENET, også kjent som «news» eller «diskusjonsgrupper», skal ha nytt arbeidsutvalg (AU). AU er en samling på fire valgte medlemmer som har som oppgave å administrere endringer og vedlikehold i no.*-hierarkiet. Ett av medlemmene er «vaktmester» og tar seg av de tekniske tingene som opprettelser eller nedleggelser av grupper etc.

Vaktmester er ikke på valg denne gangen, men de tre andre plassene er ledige. Kandidatene som stiller til valg, er:

Alle som har en e-postadresse og er interessert i den norske delen av USENET-hierarkiet har stemmerett. Hvordan du skal stemme, kan du lese mer om i gruppen no.usenet.admin. Hvis du er interessert i no.* og hvordan dette skal se ut i fremtiden, bør du stemme. Husk at Arbeidsutvalget skal sitte i ca. to år, og vil være med på å prege no-hierarkiet. Arbeidsutvalget trenger å føle at det har bred støtte blant folk som bryr seg, for å kunne ha inspirasjon til å gjøre en god innsats. Det er også viktig at valgresultatet reflekterer et flertall av de som interesserer seg for «styringen» av USENET news i Norge.

Godt valg!

Teksten i denne artikkelen er delvis klippet fra www.usenet.no og USENETmeldingen Avstemning: slik stemmer du. Bildet er lånt fra www.usenet.no.

3 tanker om “Valg på nytt AU

  1. Usenet ble ødelagt på 90-tallet og kan seile sin egen sjø for meg. Kan ikke huske sist jeg brukte usenet til noe nyttig. Blir nok ikke å stemme, nei. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.