Bilfiksing

Selv om jeg har blitt riktig for en gjør det selv-mann å regne, skal jeg likevel ikke late som om jeg er noen bilreparatør. Så når det skal fikses «stabilisatorstag» og slike ting jeg ikke vet hva er, hopper jeg gladelig til side og overlater arenaen til fagfolk.

I tillegg til de nevnte stabilisatorstagene, er det tid for service og EU-kontroll, samt at det vissnok sto en spiker i det ene dekket. Nå er det full renovering utvendig her hos Sveins Auto i Bodø, så jeg mistenker spikeren for å være lokal, uten at jeg så noen grunn til å bråke mer om det.

Sveins Auto er butikken hvor vi kjøpte bilen, og det er også hit vi helst drar for planmessig vedlikehold. Her får vi stort sett god service, og Svein Auto er det eneste verkstedet jeg har vært ute for som ga meg en regning på et lavere beløp enn i det skriftlige tilbudet jeg hadde takket ja til – siden jobben var enkelere enn de hadde fryktet. Sånt inngir tillit!

Men av og til tar service tid. Så etter at jeg var ferdig på møtet jeg skulle i, har jeg vært innom alle butikkene jeg finner interessant, jeg har sett på alle de nye, fine Fordene, de litt mindre fine brukte Fordene, drukket to kopper med overraskende god automatkaffe – og ennå venter jeg …

Men OK – litt lettere å vente da jeg fant ut at det er et åpent nettverk her, da. I slike tilfeller er micropc’en god bagasje å bære på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.