Glad noen kan gresk

Gresk for begynnere Faste lesere av denne bloggen har kanskje merket seg de tidligere nevnte bilproblemene som jeg måtte ha profesjonell hjelp til å få fiksa. Jeg er bra glad for at sånn hjelp finnes!

Når det kommer til biler og slike tekniske duppeditter, er jeg som en fisk på land. På sykkel. Så her er jeg lett bytte for den som måtte ha interesse av å lure meg. Historien viser imidlertid at det slettes ikke er så mange som man skulle tro. Og i dag var altså bilen til Jensens bilservice på Fauske for forstillingskontroll. Eller «for- og bakstillingskontroll» som jeg fikk lov til å kalle det, etter som bakhjulene også måtte kontrolleres.

Jeg har skjønt at det har noe med vinkelen på hjulene å gjøre, men det er omtrent så langt som det rekker. Heldigvis trenger jeg heller ikke å skjønne så mye mer, for det gjør fagfolkene. Så da synes jeg det blir litt rørende når de legger igjen et skjema som viser hva de har gjort i bilen. Det er dette som er fullstendig gresk for meg, skjemaet sier meg absolutt ingen ting. Men det var veldig imponerende.

Arbeidet med måling og justering av forstilling (og «bakstilling») ble utført til avtalt tid og fast pris 1000 kroner pluss moms. Med potensiell bankstreik i bakhodet, hadde jeg lite lyst til å brenne av slutten på lønnskontoen på dette prosjektet, og da jeg ba om å få sendt regning fikk jeg til og med det. Så Jensen bilservice har jeg bare pene ting å si om!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.