Hurra for 19. juni

For fire år siden, den 19. juni 2002, fikk jeg en glimrende idé: «Begynn å blogge»! Og det gjorde jeg.

Nå, 1004 innlegg og 3.194 kommentarer senere holder jeg altså på ennå. Like etter tusen-innleggs-innlegget kan jeg skrive fireårsinnlegget. Ikke verst, om jeg skal våge å si det selv! Og det betyr altså at jeg i snitt skriver et innlegg oftere enn annenhver dag, og at jeg gjennomsnittlig pådrar meg en tre-fire kommentarer til hvert innlegg. Mye rart er skrevet, det har ikke akkurat stort forfatterskap alt sammen – men det har vært veldig artig!

Og jeg har ingen planer om å gi meg ennå!

Det jeg har tenkt å gjøre videre i denne bloggen, er:

 • Skrive flere bra innlegg
 • Gjøre noe med de statiske sidene, som ikke er oppdatert på årevis
 • Prøve å finne en løsning på Bloggesfærelisten min, slik at den sorteres etter hvor ofte folk oppdaterer
 • … og så er det vel snart på tide med en designoppdatering igjen? (Ballongoppdateringen er bare for å feire bursdagen …)

Uansett – kudos til meg. Hvis du har en øl i nærheten, har du med dette en unnskyldning for en skål! Versågod!

23 tanker om “Hurra for 19. juni

 1. Det er bare å gratulere. Det er forsåvidt også bare å bøye seg i støvet: Denne bloggen bør være et forbilde for de fleste bloggere. Måtte den leve evig. Skål!

 2. Dæven! Dette var jo en av de sidene som inspirerte meg til å bli blogger selv. Gratulerer så mye med dagen, og designet ditt hersket! Det forrige var litt traurig.

  Martin: Skal du ta den så hadde jeg min første web-side i 93, men her var det snakk om blogging, og jeg kommer ikke lenger enn til 2003 i ditt arkiv 😉

 3. Jeg «blogget» lenge før blogging som begrep ble innført, samt før det fantes verktøy for formålet. På den tiden opprettet jeg en egen side manuelt for alt jeg skrev. Sier seg selv at det tok tid og at det ofte gikk lang tid mellom hver gang jeg skrev noe. Etterhvert konverterte jeg artiklene manuelt inn i et CMS, hvorpå jeg igjen konverterte de inn i et skikkelig bloggverktøy. Dessverre gikk alle publiseringsdatoene føyken et sted i prosessen, derfor er eldste artikkel i dagens system fra 2003. Irriterer meg grenseløst.

 4. Må bare henge meg på dét Martin sier; jeg hadde det akkurat likt. Jeg tror jeg for alvor begynte med å legge ut «nyheter» (jeg kalte det «nyheter», for det var ingenting som het «blogging» den gang) en gang i 1997 eller 1998, tror jeg – svært sporadisk. I 1999 ble det litt mer system over det hele, men det var først i 2001 jeg skjønt at jeg faktisk burde ta var på det jeg skrev i et arkiv. Derfor begynner arkivet mitt først i februar 2001.

  Av den grunn har jeg ingen aning om når bloggen min har «bursdag», og kan således ikke markere det med noen feiring.

 5. Da slenger jeg meg på rekken og sier gratulerer!
  Godt å se at noen blogger består, det er en smule gjennomtrekk i bloggsfæren. Hipp Hipp!

  M:)rten

 6. Siden vi nå snakker om eldre historie her: min første webside laget jeg vel i 1995, tror jeg – og den første private hjemmesiden med noen lunde regelmessige oppdateringer laget jeg i 1997, da jeg fikk bredbånd inn i huset. Men jeg ser ikke på dette som «blogging» i den betydning ordet har fått etter år to tusen.

  Derfor er det ganske enkelt – bursdagen til bloggen, det er dagen jeg blogget mitt første bloggeinnlegg, det 🙂

  Og ellers tusen takk for alle koselige ord – det er skikkelig hyggelig å lese!

 7. «Men jeg ser ikke på dette som «blogging» i den betydning ordet har fått etter år to tusen.»

  Det gjør ikke jeg heller, men det er hovedsakelig fordi verktøy og teknologi er laget spesielt for formålet, i tillegg til at det plutselig ble trendy å publisere tankene sine en eller annen gang i 2005. Formålet og innholdet var det samme den gang som i dag.

 8. Jeg kan ikke annet enn å gratulere. Din og Kyrre sine blogger har vært de som har inspirert meg mest, dessverre har jeg hittil ikke klart annet enn å ta livet av bloggene mine.

  Nei, skål for en flott blogg folkens! =D

 9. Stiller meg pent inn i rekken av gratulanter! Dette er en av mine favorittblogger og hver oppdatering leses. Måtte det komme 1000 nye, om ikke flere, innlegg de neste fire årene!

 10. Gratulerer med «overstått». Det er imponerende og nesten enestående å holde en personlig norsk weblogg såpass aktiv såpass lenge. Håper du holder minst 4 nye…

 11. Hipp-hipp-hurra, og gratulerer! På tross av at det til tider, etter min smak, kan bli litt vel mye politikkprat her, så er jeg en fast leser som setter pris på at du blogger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.