Roland HD-1 V-Drums Lite

For en tid tilbake kjøpte jeg meg et lite diskotekanlegg med to Technics platespillere og en Pioneer DJM 600 mixer. I bloggingsen om dette, skrev jeg at selv om utstyret ikke var innkjøpt for salg kunne det vurderes solgt, og da jeg fikk en mail fra en som trengte en slik, lot jeg mikseren gå. Da hadde jeg noen penger jeg ikke helt fikk bestemt meg for hva jeg skulle bruke på. Før i dag!

Da jeg var yngre, spilte jeg i skolekorps. Jeg hørte til bakerst, i rytmeseksjonen, og spilte «bekken», skarp- og «stor»-tromme. Innimellom fikk jeg leke meg litt med slagverk, også. Jeg ønska meg nok et sånt selv, men når jeg hadde plass, hadde jeg ikke råd — og omvendt. Nå har jeg eget hus, men siden vi er fire som deler på det, har jeg fremdeles ikke noen overflod av plass. Men Roland har heldigvis tenkt på slike som meg, med Roland HD-1 V-Drums Lite!

Et trommesett som får plass i en krok av stua eller barnerommet, med umiskjennelig Roland-kvalitet både hva finish og lydkvalitet angår. Og det koster altså ikke mer enn en brukt mikser. Alle guttene i huset likte nyanskaffelsen — og jenta satte stor pris på at den hadde volumkontroll og headsetutgang.

Kanskje ble aldri jeg noen elitetrommis — men heldigvis har jeg noen avleggere jeg kan leve ut drømmen gjennom!

4 tanker om “Roland HD-1 V-Drums Lite

 1. Stilig!
  Er korpsjente selv, og var med i paradetroppen. hos oss gikk vi fremst, rett bak drilltroppen.
  Ellers må jeg si meg enig når det gjelder Roland og lydkvalitet. Har hatt 2 keybord fra dem, og da jeg byttet over til technics, savnet jeg roland-lyden.

 2. Jeg tror jeg skjønner hva du mener med «Roland-lyden», Eugenie. Kona har et Poland HP136¹ digitalt piano, og det har også fått skryt fra halvprofesjonelle musikere. Det har i tillegg et glimrende anslag, sier de som kan å spille på tangenter.

  Headsett er et krav når vi skal ha trommer i et relativt lite hus ja, Elf. Det muliggjør jo også øving når noen skal sove og slikt.

  Bilde av Rocke-lasse? Det er jo jeg som fører de fleste kameraene her i huset, jo! 😀

  ¹ http://achamilton.co.uk/roland3.htm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.