Bredbånd. Nå.

Jeg hater ISDN. Problemet er ikke (bare) at det går tregt, men at det er 11 000 000 ting som ikke virker som de skal, når de skal.

En router nekter å ringe opp «on demand», selv om jeg ber den om akkurat det, og ISDN-terminaladapteret har drivere som bare omtrent virker i XP. Jeg må først installere XPs egen driver, og så Windows 98-driveren, og så virker det. Til neste reboot, da – adapteret må installeres hver gang vi starter maskinen på nytt.

Og så går det ufattelig tregt selv om alt vissnok virker. Så tregt at noe må være i veien, enten med selve linja eller med serverne i den andre enden. Det samme skjer både med Telenor og Start.no som leverandører. Heldigvis får jeg til slutt den absurde idéen å prøve med enter.vg, en tjeneste som egentlig er nedlagt. Og det virker faktisk best av de tre nevnte.

Men det virker ikke bra. Å påstå noe slikt, vil være en voldsom overdrivelse. Det bare virker sånn litt – innimellom. Bredbånd til folket. Nå!

1 tanke om “Bredbånd. Nå.

  1. Skjønner ikke hvordan jeg kunne leve uten bredbånd. Med ISDN-adapter klikka maskinen min utrolig ofte. Etter at breibandet kom i hus har alt gått på skinner, også nedlasting av alt jeg ikke visste at jeg trengte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.