Denne mannen er farlig

Amerikanske forskere forsker, og av og til kommer de fram til nye oppdagelser. Andre ganger er de ikke like heldige. Nå har amerikanske psykologer vissnok sett på kroppsfiksert reklame som retter seg mot menn, leser jeg i Dagbladet.

De har da funnet ut at når vi menn hele tiden omgis av reklameplakater med topptrente menn i minimalt undertøy, synes majoriteten av oss at det er en forskjell på disse idolene og oss selv. Og da får vi komplekser. Og komplekser, det er noe vi menn ikke vil ha noe av!

Mange menn har blitt påført reklame med «kjente og kjekke menn som Ljungberg, Brad Pitt, og David Beckham», og etterpå fant forskeren ut at de fleste mennene var misfornøyde med kroppen sin.

«Derfor er dagens reklame som retter seg mot menn farlig. Mennene utvikler rett og slett et usunt forhold til egen kropp», mener hun.

Godt at noen fant ut dette før det var for sent. Slikt bør stoppes i fødselen. Tenk om dette hadde utartet, og det hadde kommet slik kroppsfiksert reklame rettet mot kvinner også – da hadde jo de også kunne fått komplekser, og et usunt forhold til egen kropp. Huff!

1 tanke om “Denne mannen er farlig

  1. Godt du tar det opp, Lasse! Det er jo helt fryktelig med alle disse kjekke mannekroppene. Godt det ikke er noen pene kvinnekropper å se på enda. Og pent å se at du skriver «utartet» og ikke «utartet seg», uansett hvor rart førstnevnte kanskje kan høres ut. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.