Kristiansand, 31. mars 2005

Åpning av SVs landsmøte. Våren har åpenbart kommet, og nordlendinger med tykke jakker ble skikkelig lurt da de kom av flyet, for her var det varmt. Solen skinner, og kritthvite hus soler seg uten å ta noen farge.

Jeg har ikke vært i Kristiansand på mange år, og det ser ikke ut til at det blir så mye sight-seeing denne gangen. Men jeg regner med at jeg kommer tilbake om ikke lenge. Her er det visst noen attraksjoner som Anders og Magne nok kommer til å få kreve å oppleve, så ferien får vi ta med familien. Men nå er det altså politikken det gjelder.

Det passer godt med et SV-landsmøte på Sørlandet. Ved forrige valg fikk vi nesten en stortingsrepresentant. Det manglet bare noen hundre stemmer. Men det viktigste med landsmøter, er selvfølgelig det indremedisinske. Når man sitter og forvalter fattigdommen i kommunene til daglig, er det godt å snakke litt om visjoner, drømmer og planer. Det er jo derfor vi driver på med denne politikken, tross alt.

4 tanker om “Kristiansand, 31. mars 2005

  1. Selvsagt er det varmt i Vest-Agder 😉 Og skulle derevelge ferie her, må du gjerne kjøre 7 mil sørvest, så skal dere være velkomne!

    Ellers er det hevet over en hver tvil at SV har en svært dyktig førstekandidat i Vest-Agder, så plass på Stortinget burde være innen rekkevidde (men dog uten min stemme).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.