Akkurat da den var avskrevet

Akkurat da vi hadde sluttet å tro på at det ble noen vinter i år, og at det bare var å finne frem badetøyet, husket værgudene at det var noe de hadde glemt: Snø i Indre Salten!

Det kom først noen centimeter natt til søndag – og så kom det dere ser her dumpende i hodet på oss i natt. Og fremdeles snør det sånn at brøytemannskapene faktisk har problemer med å holde tritt med døgnkontinuerlig kjøring. Jeg må si jeg er litt spent på hvordan det blir i neste uke dersom dette fortsetter.

I kveld blir det basing og pølser i snøen!

6 tanker om “Akkurat da den var avskrevet

  1. Å, så fint huset deres er i vinterskrud! Det blir nok fint å leke i snøen for alle tre guttene, regner jeg med, kos dere!

  2. Ja dere har virkelig fått det. Så innslaget på tv fra Bodø lufthavn, og der snødde det tett gitt.

    Her har vi ikke fått noe særlig, men det kommer nok. Vi har bare 2-3 cm, og det synes jeg er nok 🙂

  3. Ser veldig koselig ut. Når jeg tenker over det har jeg igrunn savnet en litt ordentlig vinter, til tross for at jeg ikke er særlig glad i vinteren. Den vi har i Trondheim er derimot elendig stort sett hele året, så jeg må innrømme at jeg godt kunne tenkt meg å sitte inne i stua med peisvarme og se ut på snøen… for en stund..:)

  4. Det minner meg om hvor glad jeg er for å bo et sted et er vinter om vinter’n og sommer om sommer’n. Her på Gjøvik har vi som regel skiføre fra november/desember til mars/april. Det er som regel godt varm vær om sommer’n også 🙂 Jeg har prøvd å bo i både Bergen og på Ås i tilsammen 5 år. Det er helt forferdelig å bo slike steder der høsten går i et med våren. Ja til fire årstider!

  5. Fire årstider er flott, det. Det har vi her, også. Ofte på samme dag 🙂 Men det er godt med skikkelig vinter etter en lang og ustabil mørketid som blir ekstra mørk uten snø. I løpet av tre dager nå har vi fått snø for en måned eller noe sånt, og det er vidunderlig vakkert over alt. Pølsene var kjempegode, og vi har nabolagets største snøborg. Med vollgrav!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.