Blogging i sommerferien

Jeg skal tilstå det, jeg er ikke så bloggeaktiv som jeg synes at jeg burde være. Sommerferien har så smått begynt, været er tidvis kjempefint og det er mye jeg heller gjør, enn å sette meg foran PCen og skrive livet.

Men likevel blogger jeg litt sånn der hemmelig innimellom. Og det er ikke meningen at det skal være hemmelig, det er bare det at mobilbloggen min lever et liv litt for seg selv! Jeg hadde egentlig et script som kopierte innleggene derfra til denne bloggen ut fra prinsippet om «En mann, én blogg», men det fungerte aldri helt som jeg ville, og til slutt gikk det helt på dunken.

Men likevel har jeg fortsatt med litt mobilblogging siden det er så skrekkelig enkelt. Med telefonen min kan jeg bare ta et bilde og velge «Send – til Blogg», så er det på nett. Da blir det mange uvesentlige bilder, men også noen koselige blinkskudd, Synes jeg selv.

Så, i sommerlat likegyldighet har jeg slått fra meg tanken om å koble de to bloggene mine sammen i ferien min, vi får se til høsten, men i det minste har jeg lagt til mobilbloggen som en link i hovedmenyen min, og så kan jeg jo poste et bilde her, sånn for reklamen, liksom:


Sånn så nattmaten i natt ut!

3 tanker om “Blogging i sommerferien

  1. Det er pils til stadighet, Elf 🙂 Men skal vi ta noe felles, tror jeg vi må kjappe oss!

    Og takk for tips, Martin — det skal jeg prøve neste gang. Det hørtes godt ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.