Ein neger stod på Ål stasjon

Aftenposten melder i helga at en «trolig afrikaner» og en «trolig araber» tok toget fra Ål til Drammen. De hadde mye penger med seg, og politiet gjorde ingen ting!

Tidligere stortingsrepresentat for Høyre Hallgrim Berg er sjokkert, og refser politiet:

«Er det Buskerud-politiet som er særleg evnelaust? Når politiet får to gylne sjansar til å pågripe mistenkelege personar midt på blanke dagen, og droppar ut i beste arbeidstid, kva har me då i vente i helgar og på nattetid?»

Ja, huff. Fortsetter det slik, er snart landet fullt av innvandrere med penger mellom hendene. Hva skal vi gjøre da? Må vi begynne å heve sosialtrygd selv?

9 tanker om “Ein neger stod på Ål stasjon

 1. Jeg ble så utrolig flau av å lese denne artikkelen i aftenposten! Tenk at en politiker kan gå ut å si noe sånt. Om jeg og mine hvite venner hadde sitti med lommene fulle av penger hadde ingen tenkt noe mer over det. Men fordi det er en neger så må han automatisk ha gjort noe kriminellt for å få tak i disse pengene! Viser bare hvor trangsynte folk fra dalene er. Jeg er selv fra Hallingdal. Bare 45 min fra Ål… altså Nesbyen. Og jeg er flau….rett og slett flau!!!

 2. «Viser bare hvor trangsynte folk fra dalene er.»

  Man trenger på ingen måte reise til «dalene» for å se trangsynte mennesker er jeg redd for. Men flaut er det jo uansett hvor i verden sånt kommer fra.

 3. dersom Obama blir president håper jeg for all del han ikke forviller seg til Norge. Han kan jo bli arrestert for bestittelse av dyr dress.

 4. Ja, det er helt tragisk. Toppen av idioti. Dessverre ser det ut til å være holdninger som blir mer og mer godtatt (ikke misforstå, det er lang ifra godtatt, men mistenkeliggjøringen av enkelte raser og «typer» mennesker blir mer åpen).

 5. Nå blir man mistenkeliggjort bare fordi man har en annen hudfarge og litt penger. For ti år siden kunne man bli stoppet både titt og ofte hvis man hadde eksotisk utseende og viste tegn på å ha noe av verdi:

          http://tux1.aftenposten.no/nyheter/iriks/d51268.htm

  Har man en annen hudfarge og/eller eksotisk utseende er det visst noe galt uansett, så lenge man viser tegn til å ha noe av verdi på eller med seg.

  Godt å se at samfunnet har utvilket seg… Jadda…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.