RSS for kommentarer per innlegg

I en annen post jeg skrev, var det etterlyst muligheten for å abonnere på kommentarer til ett enkelt innlegg, fremfor å få kommentarene til alle innleggene i samme feed. Dette tror jeg nå at jeg har fikset.

For eksempel skal du kunne følge kommentarene til dette innlegget ved å abonnere på denne feeden:

http://www.lassedahl.com/kommentarer/rss_for_kommentarer_per_innlegg.xml

Før jeg «lanserer» denne løsningen, ville det vært fint om noen av dere som kjenner til slikt kunne kontrollert om det fungerer som det skal, og legge igjen en kommentar her enten dere finner en feil eller ikke.

RSS-feeden for kommentarer til hele bloggen er fremdeles http://www.lassedahl.com/kommentarer.xml. Det er det samme scriptet som genererer begge disse feedene, så dersom det dukker opp noen feil på «den fulle feeden», vil jeg gjerne høre om dem, også.

11 tanker om “RSS for kommentarer per innlegg

 1. Ah, så nyttig! Jeg har nå startet et abonnement i Opera, og vil gi deg beskjed om noe ikke fungerer som det skal her (det er jo litt vanskelig å teste før det er kommet noen kommentarer, men det ordner seg jo nå!).

 2. Det fungerte greit her, bortsett fra at URLen i feeden ikke pekte til kommentaren på denne sida, men til http://www.lassedahl.com/b/#k_7836 , derimot ser jeg jo at den er korrekt i hovedfeeden for kommentarene dine. 🙂

  Litt skryt: Det er ikke rent lite imponerende at du har bygd din egen CMS-løsning fra bunnen av! Forresten, har du vraket planene (som jeg tror du nevnte i en kommentar tidligere) om å ta i bruk WordPress i stedet?

 3. Takk for testing til alle sammen — og takk for feilmeldinga, Asle. Det skal være fikset nå.

  Ad WordPress: Jeg har på mange måter fremdeles lyst, men så ser jeg også hvor bekvemt det er med mitt eget så lenge det fungerer!

  Det blir som med valget mellom nye, moderne sko eller de gamle joggeskoene som ikke er slitte, fæle og med spleisa skolisser — men akk, så behagelige å ha på …

  Så jeg er vel ikke nærmere noe skifte i dag, enn hva jeg var forrige gang jeg sa at det sikkert blir WordPress etter hvert …

 4. Bruker FeedReader og jeg abonnerer på begge strømmene, men de er adskilt fra hverandre. Det var i denne strømmen jeg fikk dobbelt. De siste to kommentarene, har jeg i skrivende stund IKKE fått dobbelt. Men jeg skal følge med og si hva som skjer etter hvert.

 5. Eugenie: Grunnen til at du fikk dobbelt opp var fordi URLene ble endret da Lasse fikset fikset dem, og FeedReader laster automatisk ned alle meldinger som har endret seg på denne måten på nytt. Så dette er altså egentlig ikke en feil, og vil nok neppe skje flere ganger … 🙂

 6. Asle Ommundsen: Da skjønner jeg. Det hadde sin forklaring i at rss-leseren min køddet. Vel, kanskje den ikke gjorde det allikevel, siden linken ble redigert underveis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.