Sexy bodybuilders

Mihoe skriver en sak om Skjønnhetsidealer i en gal verden hvor hun sirkler litt rundt temaet «kvinneideal» eksemplifisert med to litt forskjellige kvinner.

Greit nok – og ganske interessant. Men det jeg lurer på, er hvorfor opptil flere er overbevist om at muskelkvinnen må være en fotomontasje! Er det liksom helt utrolig at en kvinne kan ha muskler uten å se ut som Godzilla?

Jeg mener, selv vet jeg godt hvor mye knekkebrød til lunsj, riktig sittestilling og stadig løfteøvelser med PC-musa kan gjøre:

… men at man skal rope «Billedmanipulasjon. Klipp og lim» hver gang et pent ansikt blir koblet med en kraftig kropp — slik som dette — tar jeg sterkt avstand fra.

I alle fall tror jeg ikke at noen av bildene på Mihoes side var det minste manipulert. Uansett om jeg synes folk skal pumpe jern til det absurde eller ikke, respekterer jeg at noe faktisk gjør det — og jeg tror ikke automatisk at alle de ser ufordelaktige ut, eller at bildene er manipulerte.

Men vi kan kanskje diskutere noen bilder av kraftplugger, da … 🙂

7 tanker om “Sexy bodybuilders

 1. Jøss. Du har lagt deg ut raskt synes jeg. Det er ikke lenge siden jeg så et annet bilde av deg her en plass 😉

  Og så tror jeg at det er noe galt med kameraet til personen som tok bildet. Akkurat i ansikts-regionen er det en annen pixelering av bildet en på resten. Kameraet ser også ut til å legge til en merkelig «firkant» under hakepartiet, og fjerne skygger. Hm. Merkelig. Jeg har ikke sett denne effekten i et kamera før 😉

 2. Pappa: Kan hende det er en hemmelig drøm — spørsmålet er bare hvem sin. Og Kyrre: Er det ikke lysforholdene man pleier å skylde på?

  Neida, bildet er en resultat av en fleip på jobben. Det var ei som klagde over mangelen på «skikkelige mannfolk», hvorpå jeg repliserte at det bare var fordi hun ikke hadde sett meg med bar overkropp. Og da jeg kom hjem, så fant jeg ut at jeg måtte «frembringe» bildebevis …

 3. Jeg lo jeg også 🙂 Men så sitter jeg i åpent landskap på jobben og måtte forte meg å åpne et worddokument!

  Når det er sagt: Å se ut sånn ser en smule dekadent ut spør du meg…Ja, jeg har egentlig ikke noe bedre å ta meg til enn å henge på gymmen og «perfeksjonere» kroppen min.

  Jeg tenkte på det i går da jeg trente i et overfylt frivekt rom — her forbrennes det nok kalorier i løpet av noen timer til å holde liv i en liten landsby et eller annet sted i verden. Ikke helt bra. Så en burde i hvert fall koblet agregatorer til alle tredemøllene og syklene.

 4. Takk for kommentarer — et sjeldent bevis på at masing av og til kan ha noe for seg. Vennligst ikke røp for knotten og knøttet¹.

  Ellers må jeg si at det er litt betenkelig at en bedre trent versjon av meg frembringer instant latterkrampe, da — sånn helt totalt urealistisk, liksom … — Jeg velger å tro at det var dimensjonene over det hele som fremsto som så latterlig, ikke idéen 🙂

  Når det gjelder sløsingen med energi, Mihoe, så er den jo ikke et problem nå på vinteren. Så vidt jeg husker fra naturfagtimene, blir overskuddsenergien frigjort som varme, slik at vi slipper å fyre så hardt i de rommene hvor det begås fysisk aktivitet. Så da kan man trimme med god samvittighet.

  Om sommeren, derimot — når man kjører aircondition i helsestudioet …

  ¹ http://www.ellendahl.com/foto/img_4927.shtml

 5. Takk for dagens mest underholdende innslag 😀 Ikke at jeg ikke tror du er kraftig, men innen rimelighetens grenser. Jeg trener veldig mye selv, seks ganger i uken, men det er velvære ikke «muskulære» hensyn som ligger bak. Viktigere med en smal midje for min egen del 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.