Støtt Palestina

Alle som ønsker å vise solidaritet med det krigsherjede folket i Palestina inviteres til å møte opp på torget (amfiet) på Fauske:

Lørdag 10 januar klokka 15

Her vil vi ha en verdig og rolig markering for fred og mot overgrep mot Gazas sivilbefolkning. La håpet bli det siste som dør!

Arrangør: Venner av Palestina på Fauske

7 tanker om “Støtt Palestina

  1. Jeg kunne ikke unngå å kikke da jeg så det stod «..Amfi på Fauske», og jammen kjenner jeg ikke igjen minstemann på bildet av dere to gutter 🙂

    Tror kanskje jeg hadde kona di som lærer på skolen for maaange år siden, kan de stemme?

  2. Vel, KristineBirgitte — så ung som jeg synes kona mi er, kan jeg ikke forstå at det skal være mulig å ha hatt henne som lærer for «maaange år siden» — men hun er jo lærer da, så det er mulig at du har rett 🙂

  3. Jeg leser i bloggen din at dere hadde en verdig og fin markering i Fauske, og det er bra. Selv om jeg på mange måter støtter palestinernes sak — dog ikke helt uten å se de tunge motargumentene — så synes jeg det er problematisk når man ser hvordan tilsvarende aksjoner har utartet seg i Oslo.

    Jeg vet ikke hva som er mest provoserende av pøbler som bruker dette som en mulighet til å knuse butikker og angripe politiet, eller kristne fundamentalister som bruker det gamle testamentet som grunnlag for å forsvare drap på uskyldige sivilister.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.