Twitterfox

Det har blitt mote å presentere favoritt-twitter-verktøy, både Audun og Martin forteller om sine, og jeg henger meg like godt på.

Min favoritt er Firefox-utvidelsen Twitterfox. Denne gjør omtrent det samme som alle andre slike, den ligger som et lite ikon på statuslinjen, når det kommer en ny tweet inn så vises den et kort øyeblikk i et lite flytevindu, mens antallet uleste tweets vises ved ikonet til du åpner vinduet. Da ser det slik som dette ut:

Her kan du lese de siste tweets, og selv skrive dine egne. Som jo egentlig oppsummerer hele greia.

Twitterfox er et greit program som gjør det som trengs. Mange vil kanskje se det som en ulempe at det «krever Firefox», men jeg har stort sett alltid en nettleser oppe uansett — og jeg synes fordelen med at det er operativsystemuavhengig er veldig kjekk. På en av mine maskiner har jeg merket en liten bug ved at vinduet av og til gjemmer seg «bak» aktiv fane, men i og med at feilen kun oppstår på en maskin, legger jeg ikke skylda på utvidelsen.

Med Twitterfox, innstikket BeTwittered på iGoogle-siden min og nummeret til Twitter lagret på telefonen min, besøker jeg ikke twitter.com annet enn når jeg skal legge til nye venner. Anbefales!

7 tanker om “Twitterfox

  1. Jeg prøvde Twitterfox da jeg først fikk med Twitter-konto, men den var så ustabil at jeg ga opp. Det ser ut til at jeg rett og slett burde prøve den igjen, for selve applikasjonen er jo veldig bra 🙂

  2. Her hopper Twitterfox som en hamster på dop, så lenge Compiz står er skrudd på. Jeg får enten skru dette av, eller fortsette med gTwitter. Du bruker kanskje ikke Compiz, Lasse?

  3. Jo, Audun jeg kjører det som ble installert, jeg — og det inkluderer Compiz. Prøvd på både nVidia og ATI grafikkløsninger, uten andre problemer med det jeg nevner, med «bakerste tab».

    Kanskje sende inn en feilmelding?

  4. Ja, spørs om jeg skal gjøre det. Dette er på et Intel-kort i en bærbar, så det kan være der feilen ligger. Vel, jeg kjører uansett uten Compiz nå, og det fungerer utmerket (merker ikke noe til bakerste-tab-problemet du beskriver).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.