Verdens flotteste kaffekrus!

Jeg må tilstå at jeg er skrekkelig glad i merchandise, og innimellom går det jo an å kjøpe kule ting samtidig som man støtter en god sak. Det har jeg gjort, og i dag kom pakken.

Innholdet var en Ubuntu caps, en hvit Ubuntu t-skjorte, noen varierte Ubuntu klistremerker og altså et Ubuntu kaffekrus.

Alle produktene var av høy kvalitet, og ble kjapt levert i trygg innpakning. Med dagens pundkurs ble det heller ikke mange kronene, selv om jeg glemte at man må holde seg innenfor tollgrensa på to hundre kroner, og derfor måtte ut med en drøy hundrelapp i tolldeklareringsgebyr. My bad! Men det var likevel ikke dyrt nok til å ta fra meg gleden over forsendelsen.

Så i morgen stiller jeg på jobb med nytt, flott Ubuntu kaffekrus, og vet at jeg har bidratt bittelitt til et av IT-verdenens mest spennende prosjekter. Hva jeg synes er viktigst, kan jeg kanskje få la være en liten hemmelighet? — Men uansett så oppfordrer jeg alle Ubuntuhoder å kjøpe ett eller annet i Canonical Store, enten til seg selv eller til en de er glade i. Prosjektet tjener på det, produktene reklamerer for noe veldig viktig — og geek-faktoren i ikke-tekniske miljøer er til å ta og føle på 😉

7 tanker om “Verdens flotteste kaffekrus!

 1. Skulle strengt tatt hatt meg et kaffekrus, men ettersom jeg ikke drikker kaffe blir det nok en tekopp.. Men det er kanskje ikke godkjent nerdedrikke? 🙂 Forøvrig er det mye fint i Canonical Store, og man skal ikke se bort ifra at jeg bestiller meg noen klesplagg når lønna tikker inn.

 2. …og jeg som i går fikk en lekker, gul kaffekopp («bøtte» er vel mer dekkende) med Vespa-motiv, direkteimportert fra Italia. 🙂

  Den fine Ubuntukoppen får du bære med deg over alt og spre det gode budskapet. Jeg må nok tipse kollegaen min om den, han har kjørt Ubuntu en stund. Selv ville jeg nok følt meg litt utro med en Ubuntukopp, all den tid det snurrer Debian, RedHat og CentOS på de maskinene hvor jeg har en finger med i spillet…

 3. «Aftenposten»?! 🙂

  Men jeg mener det mangler minst en kategori, og det er nettopp slikt som Ubuntu-kopper i IT-miljø og lignende. Koppen markerer mitt ståsted og et valg jeg har tatt, samt at den symboliserer noen verdier.

  Jeg mener, jeg kjøpte jo koppen dels for å støtte «laget», men også for å fremstå litt geekete og original. Det handler kanskje mer om meg enn om laget, hvis jeg skal være ærlig?

  Det er veldig morsomt når folk kommenterer koppen, selv om de ikke vet så mye om Ubuntu. Hvis jeg hadde kommet med RBK-kopp, hadde det vært for å støtte laget og da kunne folk enten vært enig med meg, eller holdt fred.

 4. Um … NRK, selvfølgelig. Jeg hadde flere faner åpen med div. nettaviser – så det gikk litt i surr.

  Ellers enig i det du sier; det mangler på sett og vis en «geek»-kategori. Går jeg f.eks. rundt med denne http://www.thinkgeek.com/homeoffice/mugs/58c0/ så passer jo ikke det inn i noen av kategoriene. De burde hatt med «IT-koppen». 😀

  Men som de sa i artikkelen; dette er ikke akkurat en nøyaktig vitenskap det er forsket mye på. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.