Valgkampen er i gang!

Høstens vakreste eventyr (not) er i gang, og som ordførerkandidat er det en selvfølgelig plikt å stå på stand. Her i Fauske har vi noe som vi kaller for «Fauskedagan», med langåpent i butikkene, underholdning på torget, tivoli og alt som hører til, og da må vi bare trå til.

Det er bare en ulempe med disse Fauskedagan. Det regner bestandig når de arrangeres. Tidligere ble de faktisk kalt «Norsk regnværsfestival», sikker var man på at det ville regne. Og under Norsk regnværsfestival er det en våt fornøyelse å stå og dele ut program!

Men mitt parti har heldigvis skjønt dette. For to år siden, fikk vi regnfrakker å ha på oss når vi sto på stand. I år har de gått et skritt videre, og latt oss få telt. Det har to klare fordeler: Vi som står der slipper å bli gjennomvåte — og folk som blir overrasket av regnvær løper i tørr trygghet inne i teltet, og kan der både få program og fortelle oss hva som er viktigst for dem.

Og når valgkampen er over, blir det grillfest i party- … ehh, unnskyld; parti-teltet!

8 tanker om “Valgkampen er i gang!

  1. Takk for skryt når det gjelder programmet! Moderne teknologi gjør at dugnadsarbeid også kan se rimelig greit ut!

    I morgen er det ny stand. Jeg gleder meg faktisk litt, når jeg kjenner ordentlig godt etter. Det å prate med folk er jo egentlig det beste ved å være politiker.

  2. Hehey! Et sånt telt hadde vi også i gamle Arendal SU, og vi kalte det selvsagt også for partyteltet. Tørr politisk humor går ikke bare aldri av moten, den er så teit at den nesten er litt kul også! Lykke til videre i valgkampen, min gode mann.

  3. Fauske Parkering hadde solgt alle de gode plassene under Fauskedagene, så da ble vi sendt litt ut på legd. Men i dag sto vi i Storgata — som for anledningen var gågate — og fram mot valget har vi fått fast plass på vårt nye, fine torg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.